Termin, miejsce, cena
Aktualnie nie wyznaczyliśmy terminu i nie prowadzimy zapisów na ten kurs/szkolenie. W celu uzyskania bliższych informacji lub oferty na szkolenie wewnętrzne prosimy o kontakt szkolenia@orylion.pl lub telefoniczny 81 532 62 06.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ /GHP, GMP, HACCP
Aktualnie nie wyznaczyliśmy terminu i nie prowadzimy zapisów na ten kurs/szkolenie. W celu uzyskania bliższych informacji lub oferty na szkolenie wewnętrzne prosimy o kontakt szkolenia@orylion.pl lub telefoniczny 81 532 62 06.
Pracownicy i właściciele firm produkujących żywność i zajmujących się dystrybucją żywności.
Głównym celem szkolenia jest utrwalenie, przypomnienie wiedzy z zakresu GHP, GMP i systemu HACCP. Wypełnienie obowiązku szkolenia oraz zdobycie potwierdzenia jego odbycia w formie certyfikatu . Lepsze przygotowanie przedsiębiorstwa do inspekcji SANEPID-u.
Cele szczegółowe - korzyści nabyte po szkoleniu pod kątem:
Zgodnie z przepisami prawa podmiot działający na rynku spożywczym ma obowiązek szkolić pracowników w zakresie higieny żywności i mieć to udokumentowane do wglądu dla organów urzędowej kontroli żywności np. SANEPID.
W programie szkolenia:
• Przypomnienie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP),
• Omówienie zawartości podstawowych dokumentów GHP; GMP i Systemu HACCP,
• Dyskusja o praktycznych problemach i sukcesach we wdrożeniach systemu HACCP
w przedsiębiorstwach Uczestników moderowana przez prowadzącego,
• Praktyczne informacje dotyczące rozwiązań w tworzeniu systemu HACCP - omówienie problemów zgłaszanych przez uczestników szkolenia.
Możliwość, po wcześniejszym zgłoszeniu, analizy dokumentacji systemu HACCP przyniesionej przez Uczestnika szkolenia. ( tylko w przypadku szkoleń w trybie stacjonarnym )
Wszelkie prawa autorskie do powyższego opracowania są zastrzeżone na rzecz autora; jakiekolwiek korzystanie z konstrukcji planu oraz jego powielanie przy użyciu zastosowanych lub zbliżonych znaczeniowo sformułowań jest zabronione bez pisemnej zgody autora.
Prezentacja, wykład, konsultacje, analiza przypadków.
Alina Wnuk - Prysak
Audytor wiodący BSI; konsultant ds. wdrażania SZJ i systemu HACCP w firmach i instytucjach z różnych sektorów gospodarki, autorka publikacji z dziedziny zarządzania jakością
Skontakuj się z nami
Zaufaj nam i zwiększ potencjał swoich pracowników.
Poniedziałek - Piątek w godz. 8:00 - 16:00
Al. Warszawska 102
20-824 Lublin